Holidays abroad and world attractions and top destinations selection

Comments Off on Holidays abroad and world attractions and top destinations selection

World attractions and top destinations selection for dutch tourists: Often shortened to “Chichi”, this is THE shopping destination of Guatemala. Located between two and three hours southwest of Guatemala City, ChiChi may be home to the brightest and most vibrant native market in all of the Americas. With a vast array of local fabrics, textiles, clothing, masks, wood-crafted items, pottery and even fireworks, there’s no reason that anyone should leave Chichicastenango Market empty handed. The city is also famous for their ability to celebrate and often host festivals, feasts and fiestas which tourists are welcomed to share in.

It might not compare to the London Eye, but all the same the Hong Kong Observation Wheel still affords stunning views of Victoria Harbour and Central. Each of the gondalas on this 60-metre-high ferris wheel has high-speed wi-fi – you know what this means when it comes to sending those top Insta pics out to your friends asap. Plus, it’s air-conditioned in the summer and heated during winter. The whole circuit takes around half an hour, providing ample opportunity to snap your shots of the city, whether during the day or at night. Combine with the Star Ferry and Tsim Sha Tsui Clock Tower for a convenient triple-header.

Cruising around the sparkling waters of Europe is one of the best ways that anyone could spend a holiday. We all dream about stopping on charming islands, exploring new port towns, cruising the beautiful waters, and living the dreamy yachting lifestyle. If you are planning on booking the best yacht holidays in Greece, or want to explore more of Europe, then be sure to check out some of these destinations. Chartering a yacht and sailing between these amazing places will result in one of the best holidays possible!

Take a self-guided tour of Walt Disney Concert Hall: Though the stage and concert hall itself are usually off limits to even paid tours (due to rehearsals), the interior public spaces and garden are still quite spectacular to explore. Venice canals: Winding through quaint, little (and very expensive) houses, the canals feature arched bridges and beautiful landscaping. It’s a great place to cruise along on a bike. Start between Washington Avenue and Venice Boulevard.

Kasbahs in the Draa Valley: This valley, which connects the southeastern end of the High Atlas with the desert beyond, is prime territory for architecture and history fans. All the way to the town of Zagora, the road is rimmed by palm tree oases and scattered with beautifully preserved kasbahs made from mudbrick, which are fascinating to explore. It’s a great place for a road trip, stopping off at villages along the way to admire the view and delve into the shady, dimly lit passages of the kasbahs. In particular check out Kasbah des Caids in Tamnougalt, which has been used as a location in plenty of Hollywood films, and Timidarte village, where the village’s kasbah architecture has been finely restored.

For our dutch visitors:

Als het grootste museum in Lima is het Museo de la Nacion de beste plek om de oude geschiedenis van Peru te verkennen en inzicht te krijgen in de Peruaanse cultuur. Het museum beslaat de hele archeologische geschiedenis van Peru, van de eerste bewoners tot het Inca-rijk. Exposities van keramiek en textiel, samen met schaalmodellen van archeologische vindplaatsen zoals Machu Picchu en de Nazca-lijnen, zijn in chronologische volgorde gerangschikt om de voortgang van de ene cultuur naar de volgende te tonen. Het meest indrukwekkend is de replica van het graf van Lord Sipan, de eerste van de Moche-mummies die is gevonden in Huaca Rajada in Sipan, Peru. De meeste displays zijn gelabeld en beschreven in het Spaans en het Engels.

Het 19e-eeuwse Canal de l’Ourcq beeindigt zijn reis – na een reis van 100 km vanaf de rivier Ourcq in Picardie – voor de kunstzinnige MK2-bioscopen in Stalingrad’s Bassin de la Villette. Net als het Canal Saint-Martin verder naar het zuiden trekt het Canal de l’Ourcq een trendy publiek, van studenten tot dertigers met jonge gezinnen, die jeu de boules gaan spelen op de zandstranden, picknicken aan de waterkant en zelfs tafeltennissen in de speeltuin. Marche d’Aligre, een van de meest historische markten in Parijs, heeft revoluties, rellen en gentrificatiegolven overleefd. Maar welke beproevingen er ook komen, de verkopers blijven hun tweedehandskleding, snuisterijen en goedkope etenswaren op dit stuk bij Bastille voortzetten. Je ervaring met deze bruisende markt hangt af van het deel waar je naartoe gaat; de bovenkant van de straat is een goede plek voor goedkope seizoensproducten, terwijl als je naar de overdekte Beauvau-markt gaat, je de duurdere visverkopers en slagers zult vinden.

Kroatie is een favoriete Europese bestemming voor iedereen die op zoek is naar een zeilvakantie. Dit land bestaat uit vele perfecte eilanden, historische steden en een prachtige lokale cultuur. Kroatie zit vol met natuurlijke schoonheid en is een gemakkelijk toegankelijk land om rond te zeilen. Enkele van de beste cruisebestemmingen voor een vakantie in Kroatie zijn Dubrovnik, Split, Kornati, Zadar en Hvar. Er zijn ook kleinere eilanden, zoals Vis en Korcula, die ongelooflijke ervaringen bieden.

Bezoek de centrale openbare bibliotheek van Los Angeles: de centrale openbare bibliotheek van Los Angeles weerspiegelt de architectuurmanie in Egyptische stijl die het land in de jaren twintig overspoelde, na de ontdekking van het graf van koning Tut. Ontdek fossielplezier: in La Brea Tar Pits in Hancock Park, de plaats van de rijkste ontdekking van fossielen uit de ijstijd ter wereld, zijn meer dan 100 ton versteende botten vertoond die meer dan 200 soorten zoogdieren, vogels, reptielen en vissen vertegenwoordigen. van plassen kleverig asfalt uit de prehistorie. Dit is een uniek favoriete bezienswaardigheid voor sightseeing in LA Lezen extra details op deze website Flacco.

Helikoptervluchten boven Vic Falls – The Flight of Angels: een opwindende helikopter- of ULV-vlucht biedt het beste uitzicht op de beroemde Victoria Falls. Het uitzicht op de Smoke that Thunders (Mosi-oa-Tunya) en omgeving is spectaculair. Je ziet in de onderstaande video (ga naar 5 minuten om te kijken vanaf het opstijgen)! De spannende vlucht over de watervallen geeft je een vogelvlucht van de grootste laag vallend water ter wereld. Door in een kloof van 108 meter diep te turen, krijg je zeker perspectief op dit enorme natuurwonder. U kunt ook stroomopwaarts helikoptervluchten maken om van bovenaf wat wild te bekijken. “The Flight of Angels” dankt zijn naam aan de beschrijving van de waterval door David Livingstone toen hij hem voor het eerst zag. Hij noemde het een tafereel dat zo mooi was dat het “door engelen tijdens hun vlucht” bekeken moest zijn. Je kunt Flight of the Angels ook in een ULM doen. Dit is een langzamere trip waarbij de wind door je haren waait. Maar microverlichting boven Vic Falls zou opwindender zijn, vanwege de open cockpit, de kleinere afmetingen en de minder krachtige motor. High Wire-activiteiten – Zipline, Gorge Swing & Flying Fox: ga een stapje verder met de verhuurdraadactiviteiten bij Vic Falls. De tamste optie, de Flying Fox zipline-rit, is een goede plek om te beginnen. Schuif over de 200 meter brede kloof ongeveer 120 meter boven de vloer of de kloof. Voor deze gewaagde kabelglijbaan zit je vastgebonden aan een hoge draad (alsof je vliegt) of zit je in een harnas. Hoewel de Flying Fox minder huiveringwekkend is dan de andere high-wire-activiteiten, verhoogt het nog steeds je adrenaline-niveaus en levert het een prachtig uitzicht. Om de angstfactor nog een tandje hoger te zetten, probeer dan de langere zipline-rit die 425 meter over de kloof loopt en begint op ongeveer 120 meter boven de vloer van de kloof. Ze zeggen dat je snelheden tot 106 km bereikt met de Zip Line Ride, omdat deze schuin bergafwaarts loopt. Volgende niveau van durf – de Gorge Swing, zoals de Bridge Swing, maar springt van de 120 meter hoge rand van de kloof. Begin met een hartverscheurende vrije val van 70 meter voordat je 95 meter over Batoka Gorge slingert. Woohoo! Je kunt ook de zipline-ritten maken en de kloof slingeren om de spanning te delen.